O nás

 

Steaková restaurace Dock House je otevřen od roku 2006 a najdete ho v pražské Michli, kousek od Business centra Brumlovka a stanice metra Budějovická a Kačerov.

Otevřené kuchyni, ve které za použití speciální technologie přípravy masa na horkých kamenech chystáme báječné steaky, kraluje šéfkuchařka Petra Sahajdáková se svým týmem.

Používáme maso nejvyšší kvality a kromě hovězích steaků si můžete dopřát i steaky z telecího masa, které pochází z našeho farmářskeho chovu v Podhůří Jeseníků. Naší specialitou jsou zrárny masa umístěné přímo v restauraci. Maso vyvěsíme a v chlazeném prostoru staříme pod dohledem technologií a naší šéfkuchařky. Během zrání dochází ke zkřehčení masa, což posune hranice vašeho kulinářského zážitku zas o kousek dál.
Dock House ale nejsou jen skvělé steaky, je to i pestrá nabídka pokrmů z amerického bistra z kvalitních čerstvých a sezónních surovin, dezertů z naší cukrárny, pečlivě vybraných vín z celého světa, řemeslných piv a našich poctivých limonád.

Od pondělí do pátku v době oběda nabízíme polední raut. Děti jsou u nás vítány. Pro naše malé hosty máme připravený dětský koutek, jídelní židličky a podsedáky, omalovánky a samozřejmostí je dětské menu.

Přijďte se přesvědčit sami, těšíme se na vás!

Náš tým

Jaroslav Zatloukal
Jednatel společnosti

Zuzana Blažejovská
Generální manažerka restaurace

Michal Reiniš
Manažer restaurace

Povinné oznámení: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je  povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Komentáře jsou vypnuty.