O NÁS

 

Steaková restaurace Dock House je otevřena od roku 2006 a najdete ji v pražské Michli, kousek od Business centra Brumlovka a stanice metra Budějovická a Kačerov.

Otevřené kuchyni, ve které za použití speciální technologie přípravy masa na horkých kamenech chystáme báječné steaky, kraluje šéfkuchař Vratislav Oehm se svým týmem.

Používáme maso nejvyšší kvality a kromě hovězích steaků si můžete dopřát i steaky z telecího masa, které pochází z našeho farmářskeho chovu v Podhůří Jeseníků. Naší specialitou jsou zrárny masa umístěné přímo v restauraci. Maso vyvěsíme a v chlazeném prostoru staříme pod dohledem technologií a našeho šéfkuchaře. Během zrání dochází ke zkřehčení masa, což posune hranice vašeho kulinářského zážitku zas o kousek dál.
Dock House ale nejsou jen skvělé steaky, je to i pestrá nabídka pokrmů z amerického bistra z kvalitních čerstvých a sezónních surovin, dezertů z naší cukrárny, pečlivě vybraných vín z celého světa, řemeslných piv a našich poctivých limonád.

Od pondělí do pátku v době oběda nabízíme polední menu. Děti jsou u nás vítány. Pro naše malé hosty máme připravený dětský koutek, jídelní židličky a podsedáky, omalovánky a samozřejmostí je dětské menu.

Přijďte se přesvědčit sami, těšíme se na vás!

NÁŠ TÝM

Jaroslav Zatloukal
Jednatel společnosti

Zuzana Blažejovská
Generální manažerka restaurace

Vratislav Oehm
Šéfkuchař

Matěj Rabl
Zástupce šéfkuchaře

Povinné oznámení: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je  povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Komentáře jsou vypnuty.